?

Log in

Previous Entry | Next Entry

Aug. 26th, 2013

Is me dat weer lang geleden dat ik hier was. Reden? Geen idee. Niets te vertellen, geen zin, te druk met andere dingen. Laat ik het maar zien als een soort van zomerstop. De  zomer die trouwens alweer aan de laatste fase is begonnen. Het is echt al wel te merken aan een aantal dingen dat de herfst in aantocht is. Ik heb er zin in. Afgezien van die korte té hete periodes is het toch een prima zomer geweest, maar op een gegeven moment is het wel weer welletjes geweest. Dan wordt het weer tijd voor de gezellige lange winteravonden, sneeuw, ijs en stamppot. Raar eigenlijk dat de meeste mensen dat alleen maar in de winter willen eten. Wij hebben hier de afgelopen zomer, toen het eigenlijk nog best wel warm was, gewoon een keertje erwtensoep gegeten, hoor. Gewoon omdat dat lekker makkelijk en snel was voor een keer. Ik heb ook niet altijd zin om uitgebreid achter het fornuis te gaan staan koken.

Het ziet er hier trouwens wel een beetje anders uit dan eerst. Is weer even wennen, maar het zal denk ik weinig verschil maken. Zo vaak kom ik hier niet. Dat geldt trouwens voor meer sites. Neem bijvoorbeeld Facebook en Twitter. Ook daar heb ik een account zonder er vaak te komen. Op Twitter eerst nog wel, hoor. Maar op een gegeven moment ben je er wel uitgekletst en zie je er het nut ook niet meer van in. Maar wie weet kom ik er nog wel eens langs dwarrelen ;)
Nou, het begin is er weer even. Ik weet niet wanneer ik hier weer zal komen. Dat hangt er van af of ik iets te melden zal hebben. Anders gaat het toch weer klinkklare onzin worden en daar zit denk ik ook niemand op te wachten.

Comments

( 2 comments — Leave a comment )
pletwals
Aug. 31st, 2013 03:05 pm (UTC)
Toch zou ik je klinkklare onzin ook met plezier lezen :)
spuvya
Sep. 29th, 2013 10:55 am (UTC)
Oeps. Dit lees ik nu pas @__@ *schaamschaam* Ben ook weer een tijdje hier niet geweest. Sorry. Maar er staat inmiddels weer wat nieuwe onzin op :P
( 2 comments — Leave a comment )